The Flying Elk presents Izakaya Sundays

Vår version av Izakaya håller hov varje söndag, och utöver vår à la carte-meny så serveras en fast meny för endast 345 kr.

Björn Frantzéns gastronomi har alltid blickat mot Asien, och när The Flying Elk även slog upp portarna i Hong Kong upptäckte vi fler sätt att kombinera det asiatiska köket med vår pubmat. Nu öppnar vi därför upp till Izakaya på söndagar – den japanska varianten av den brittiska puben, en informell och avslappnad plats för mat och dryck i gott sällskap. Självklart finns också matchande viner, öl och cocktails till bra priser.

Notera att denna meny byts med jämna mellanrum, och att nedan är menyn vi serverar just nu.

MENY

Gougères

Sauce Mornay, blond miso, rostade sesamfrön & limezest.

Crayfish roll

Togarashi- & picklad jalapeñomajonnäs, marinerad laxrom “ikura” & daikon.

Hängmörad filet mignon

Skinny fries, friterade örter, rostad vitlök- & shiitakesmör, grillad vårlök & rödvinsjûs.

”After Eight”

Mynta, koriander & choklad.

COCKTAILS

Herajika

Yuzu sake, Hernö Old Tom gin, apelsinblomsvatten, Absinthe, socker, citron & crémant de Bourgogne.

Puramu Fashioned

Bourbon, umeshu, karamellsocker & bitters.

 

BOKA BORD

Follow us on Instagram @theflyingelk
 

The Flying Elk Presents

Izakaya

Sundays

Läs mer och boka

Stans bästa

Music Quiz

i Älghjärtat

Läs mer och boka

Dags att

Boka bord

Gör din reservation här

Boka

Meny

Mat & dryck

Här hittar ni våra menyer

Läs mer