The Flying Elk presents Izakaya Sundays

Sista Izakayan för våren är nu på söndag 26/5!

Vår version av Izakaya håller hov varje söndag, och utöver vår à la carte-meny så serveras en fast meny för endast 345 kr.

Björn Frantzéns gastronomi har alltid blickat mot Asien, och när The Flying Elk även slog upp portarna i Hong Kong upptäckte vi fler sätt att kombinera det asiatiska köket med vår pubmat. Nu öppnar vi därför upp till Izakaya på söndagar – den japanska varianten av den brittiska puben, en informell och avslappnad plats för mat och dryck i gott sällskap. Självklart finns också matchande viner, öl och cocktails till bra priser.

Notera att denna meny byts med jämna mellanrum, och att nedan är menyn vi serverar just nu.

MENY

Financiers

Foie gras- & kycklingleverparfait, fikonmarmelad med Szechuanpeppar, torkad Matsutake & havssalt.

Sashimi på hälleflundra

Rosa daikon, vårlök, grönt äpple, yuzu kosho-aioli, krispigt Koshihikari-ris & Togarashi.

Stekt ankbröst

Morot “hot sauce”, sallad på ärtskott, koriander & mizuna samt gröna ärtor à la Française.

Ugnsbakad kärnmjölksglass

Miso-fudge & rostade hasselnötter.

 

BOKA BORD

Follow us on Instagram @theflyingelk
 

The Flying Elk Presents

Izakaya

Sundays

Läs mer och boka

Stans bästa

Music Quiz

i Älghjärtat

Läs mer och boka

Dags att

Boka bord

Gör din reservation här

Boka

Meny

Mat & dryck

Här hittar ni våra menyer

Läs mer