Björn Frantzéns avsmakning – 695

(Serveras endast till samtliga vid bordet)

Gougéres

Karljohansvamp, engelsk cheddar & salvia.

Halstrad kammussla ”signatur”

Tryfferad äggröra med friterad potatis, soja & lättrökt brynt smör.

Steak tartar med rökig tomatmajonnäs & picklade senapsfrön

Krispig potatis, persilja, silverlök, stekt svamp & saltgurka.

Ungsbakad torsk med brynt smör- & sherryemulsion

Lardonger, persiljerot, broccoli & rostade hasselnötter.

Oxkind “48h”

Portvinsbräserad oxkind, palsternackspuré, Åkerö-äpple, kastanjer, inkokt röd steklök, flower sprouts samt velouté på karamelliserad lök.

”Eton mess”

Höstäpple, Amaretto, yoghurtglass & citron.

Macaron

 

Vegetarisk avsmakning

Gougéres

Karljohansvamp, engelsk cheddar & salvia.

Rostad Ratte-potatis

Tryfferad äggröra med friterad potatis, soja & lättrökt brynt smör.

Sauterad svamp med rökig tomatmajonnäs & picklade senapsfrön

Krispig schalottenlök, persilja, silverlök & saltgurka.

Stekt broccoli med brynt smör- & sherryemulsion

Bakad persiljerot & rostade hasselnötter.

”Gryta” på bakad rotselleri

Brysselkål, vild svamp, persilja samt tryffelgräddsås & hasselnötsolja.

”Eton mess”

Höstäpple, Amaretto, yoghurtglass & citron.

Macaron

Follow us on Instagram @theflyingelk
 

After Work

Sandra från Drycks

i glasen Stigbergets.

Läs mer

2018/2019

Fira in det nya året

hos oss på älgen

Läs mer

Stans bästa

Music Quiz

i Älghjärtat

Läs mer och boka

Dags att

Boka bord

Gör din reservation här

Boka

Meny

Mat & dryck

Här hittar ni våra menyer

Läs mer