Avsmakning – 695

(Serveras endast till samtliga vid bordet)

Gougéres

“Beer cheese” & jalapeño.

Halstrad kammussla ”signatur”

Äggröra, krispig potatis, lättrökt brynt smör, soja & färskriven tryffel.

Steak tartar

Lagrad Parmesan, picklad silverlök, friterad vitlök,
rostade mandlar, caesaraioli & gemsallad.

Ångad torsk “Midsommar”

Färskpotatis, gräslök, forellrom, rågbrödschips, brynt matjessillsmör
samt crème på bakad äggula & gräddfil.

Rostad fransk majskyckling

Friterad Hasselbackspotatis, kålsallad med “yuzunette”,
rostade cashewnötter, miso-beurre blanc, shiitake,
vitlöksgräs & brynt vitlöksolja.

Eton mess

Rabarberparfait, jordgubbar, chilimaränger, kanderade Valenciamandlar
& mousse smaksatt med Szechuanpeppar.

Kaffegodis

Vegetarisk avsmakning

Gougéres

“Beer cheese” & jalapeño.

Smörbakad tysk vit sparris

Currypicklad lök, spritärtor, rostade pistagenötter
& beurre blanc smaksatt med saffran.

Tartar på rotselleri

Lagrad Parmesan, picklad silverlök, friterad vitlök,
rostade mandlar, Caesaraioli & gemsallad.

”FÄRSKPOTATIS MIDSOMMAR”

Brynt smör, rågbrödschips, gräslök, algkaviar
& crème på bakad äggula & gräddfil.

Stekt grön sparris & bakat primörägg 63.4°

Bondbönor, Gruyère, grillad citronaioli, hasselnötter, purjolök samt rostad kål- & dragonbuljong.

Eton mess

Rabarberparfait, jordgubbar, chilimaränger,
kanderade Valenciamandlar & mousse
smaksatt med Szechuanpeppar.

Kaffegodis

Follow us on Instagram @theflyingelk
 

The Flying Elk Presents

Izakaya

Sundays

Läs mer och boka

Stans bästa

Music Quiz

i Älghjärtat

Läs mer och boka

Dags att

Boka bord

Gör din reservation här

Boka

Meny

Mat & dryck

Här hittar ni våra menyer

Läs mer