Björn Frantzéns avsmakning – 695

(Serveras endast till samtliga vid bordet)

Gougéres

“Beer cheese” & jalapeño.

Halstrad kammussla ”signatur”

Äggröra, krispig potatis, lättrökt brynt smör, soja & färskriven tryffel.

Steak tartar

Lagrad Parmesan, picklad silverlök, friterad vitlök, rostade mandlar, caesaraioli & gemsallad.

Ångad torsk “Janssons Frestelse”

Råraka, karamelliserad lök, kaviar & vitvinssås med ansjovis.

Rostad fransk majskyckling

Friterad Hasselbackspotatis, kålsallad med “yuzunette”, rostade cashewnötter, miso-beurre blanc, shiitake, vitlöksgräs &amp brynt vitlöksolja.

Eton mess ”marängsviss”

Kompott & sorbet på fjolårets blåbär, mousse smaksatt med citrontimjan schweizisk maräng &
karamelliserad rostad råg.

Macarons

 

Vegetarisk avsmakning

Gougéres

“Beer cheese” & jalapeño.

Tempurafriterad majs

Syrlig tryffel-& brynt smöremulsion, torkad gräslök, vårlök & ostronskivling.

Tartar på rotselleri

Lagrad Parmesan, picklad silverlök, friterad vitlök, rostade mandlar, caesaraioli & gemsallad.

”Råraka”

Karamelliserad lök, vitvinssås, algkaviar & krispig dill.

Hasselbackspotatis

Kålsallad med “yuzunette”, rostade cashewnötter, miso-beurre blanc, shiitake, vitlöksgräs & brynt vitlöksolja.

Eton mess ”marängsviss”

Kompott & sorbet på fjolårets blåbär, mousse smaksatt med citrontimjan schweizisk maräng & karamelliserad rostad råg.

Macarons

Follow us on Instagram @theflyingelk
 

Älg Hjärtat

Mead & Cheese

med Sandra från Dryck

Läs mer

The Flying Elk Presents

Izakaya

Sundays

Läs mer och boka

Stans bästa

Music Quiz

i Älghjärtat

Läs mer och boka

Dags att

Boka bord

Gör din reservation här

Boka

Meny

Mat & dryck

Här hittar ni våra menyer

Läs mer